La nova UE Sant Cugat femenina s'estrena al pav 1 davant el Bàsquet Ateneu Montserrat


  • Comparteix:

La UESC s'estrena aquest cap de setmana a casa / Font: UESC

La UESC s'estrena aquest cap de setmana a casa / Font: UESC

El renovat primer equip femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'estrena al pav 1 de la Rambla del Celler aquest dissabte a les set de la tarda davant el Basquet Ateneu Monsterrat. El partit, corresponent a la tercera jornada del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet, servirà perquè la UESC intenti corroborar les bones sensacions del debut del cap de setmana passat, quan va superar a domicili l'Agrupació Bàsquet Premià.

La parròquia vermell-i-negra ha hagut d'esperar a la tercera jornada per veure el debut del nou sènior femení, tenint en compte que el partit del primer cap de setmana, que l'enfrontava al CB IPSI, va quedar ajornat fins a principis de desembre. Així, Vicenç Poblet es va estrenar com a tècnic d'una UESC que ha canviat totes les jugadores i que està en ple procés de cohesió. Un debut, però, que es va saldar amb un sòlid triomf a domicili.

Ara és el torn de veure com actua la plantilla a casa, davant la seva afició i davant un Bàsquet Ateneu Montserrat que ha guanyat un partit i n'ha perdut un altre. Les barcelonines es van endur el primer matx com a visitant davant el CB Les Franqueses, però a la segona jornada van caure a casa a mans d'un dels quatre equips que ha guanyat els dos partits fins ara, el GEiEG B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.