El Qbasket Sant Cugat manté el tipus durant tres quarts contra el líder, el Martinenc

El Qbasket Sant Cugat cau (62-82) contra el FC Martínenc, líder del grup 3 de Primera Catalana, en un matx en què els barcelonins han imposat la superioritat física. Els santcugatencs han estat dins el partit fins el final del tercer període, però en el quart el Martinenc ha trencat definitivament el matx i s'ha endut la victòria del pav 1 de la Rambla del Celler.

Malgrat que els visitants han anat per davant en el marcador gairebé tot el partit, els santcugatencs han estat a prop durant els tres primers quarts, movent-se amb diferències de 10 punts per sota, però sempre amb oportunitats de retallar la distància. Al descans s'ha arribat amb avantatge del Martinenc de 13 punts, 32 a 45. Ha estat el tercer quart quan els santcugatencs han sortit més forts i han retallat la distància fins a set punts.

Ara bé, en l'últim període els barcelonins han aprofitat la seva major profunditat de banqueta i han posat terra per mig a base de triples i amb un gran joc interior de Miller Escobar i Aitor Pérez, els amos sota pintura. Tot plegat ha suposat, finalment, la victòria per 20 punts de diferència del FC Martinenc, que suma un ple de victòries.

El tècnic del Qbasket Sant Cugat, Raúl Pulido, pensa que els seus homes han de ser més intensos i creure més en les seves possibilitats.

Raúl Pulido

Hem d'intentar mantenir la idea que tenim joc i nivell per guanyar a molts equips de la lliga. Hem de pujar un punt la nostra intensitat.

La setmana que ve els santcugatencs, que sumen una victòria en set partits, visiten el Bàsquet Berga.