Jordi Millera i Joan Carles Díez, protagonistes d'un clínic de la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

Els dos ponents del clínic / Font: Uesc.cat

Els dos ponents del clínic / Font: Uesc.cat

L'exjugador de la Lliga ACB Jordi Millera i l'extècnic de Lliga Femenina Joan Carles Díez seran els protagonistes d'un clínic obert al públic que organitza la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) dijous de la setmana que ve al pav 1 de la Rambla del Celler. A les cinc hi haurà la sessió dirigida per Millera mentre que a tres quarts de set donarà el tret de sortida la xerrada de Díez. Les inscripcions es poden dur a terme fins el dia abans i s'han de fer a través d'un formulari al web del club.

Jordi Millera, exjugador, entre d'altres, de Baskonia, Manresa i València, parlarà d'aspecte importants en situacions finals de joc. Joan Carles Díez, que va entrenar el Cadí La Seu en el seu ascens a la Liga Femenina i va dirigir també l'Uni Girona, exposarà el seu plantejament sobre elements clau en l'entrenament de la tàctica ofensiva individual.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.