El Qbasket Sant Cugat supera amb contundència l'Igualada B i ja encadena cinc victòries seguides

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Qbasket Sant Cugat derrota el CB Igualada B amb claredat (50-77) a la dotzena jornada del grup 1 de Primera Catalana i ja suma cinc jornades consecutives guanyant. Els santcugatencs no han donat cap opció al conjunt local, amb avantatges de 20 punts des del segon quart de partit. El Qbasket amplia la ratxa positiva davant un rival de la part alta de la taula i segueix escalant posicions després d'un mal inici de temporada.

El Qbasket Sant Cugat ha sortit molt concentrat a la pista de l'Igualada i ràpidament ha aconseguit un ampli marge de punts a favor, amb la solidesa defensiva com a principal arma. Al segon quart els santcugatencs han mantingut la mateixa línia i han arribat als 20 punts d'avantatge. El conjunt local ha reorganitzat la defensa en zona i ha aconseguit retallar distàncies fins els nou punts, però el Qbasket ha sabut reaccionar per marxar al descans 16 punts per sobre en el marcador.

A l'inici del tercer quart, els santcugatencs han sentenciat definitivament el matx ampliant l'avantatge fins més enllà dels 20 punts de nou. La fase final del partit ha estat pràcticament de tràmit i només ha servit perquè el Qbasket eixamplés la renda fins el 50 a 77 final. El tècnic dels santcugatencs, Raúl Pulido, es mostra molt satisfet amb la millora de l'equip en les darreres jornades.

Raúl Pulido

Molt content amb la dinàmica actual. Hem trobat l'estabilitat, sobretot en defensa. Deixem els rivals amb pocs punts i això et dóna molt.

La setmana que ve la Primera Catalana s'atura, el Qbasket rebrà el Sedis Bàsquet el diumenge 18 de desembre.