Carlos Antonio 'Deivi', de la UE Sant Cugat, disputarà l'All Star de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Carlos Antonio 'Deivi', pivot de la UESC

Carlos Antonio 'Deivi', pivot de la UESC

El pivot de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Carlos Antonio 'Deivi' serà el representant de l'equip vermell-i-negre al partit de l'All Star que organitza la Federació Catalana de Bàsquet el dissabte 7 de gener a Cornellà. 'Deivi' participarà a un enfrontament entre els millors jugadors de Copa Catalunya en una tria que han dut a terme els entrenadors dels conjunts de la categoria. Més enllà d'aquest partit, dissabte també hi haurà un concurs de triples i d'esmaixades. Diumenge serà el torn per a la jornada femenina.

'Deivi' ha arribat aquest estiu a la disciplina santcugatenca i s'ha convertit en un dels puntals del joc interior dels de Cesc Senpau, amb una gran capacitat atlètica, intimidació i habilitat rebotejadora. Això ha fet que hagi estat seleccionat per aquest 'partit de les estrelles', en què compartirà pista amb alguns dels grans noms de la Copa Catalunya. És tracta d'un format creat per la Federació que substitueix la Copa Federació, que enfrontava els dos primers de cada grup en un format de final a quatre.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, es mostra orgullós d'aquest nomenament.

Cesc Senpau

És una nota interessant per a nosaltres i un motiu de satisfacció. És un jugador que ens està ajudant, anirem a veure'l i a animar-lo.


Aquest All Star tindrà el suport de La Xarxa, que l'emetrà en directe a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+. També es podrà seguir en 'streaming' a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.