El Qbasket SC espera tornar al camí del triomf davant La Salle Manresa per tancar la primera volta


  • Comparteix:

Unai Garcia, en una acció davant el Martinenc

Unai Garcia, en una acció davant el Martinenc

El Qbasket Sant Cugat tanca la primera volta aquest diumenge a un quart de vuit de la tarda davant La Salle Manresa al pav 1 de la Rambla del Celler amb l'objectiu de trencar amb la ratxa de dues derrotes seguides. Els de Raúl Pulido han tornat a caure a places de promoció de permanència del grup 3 de Primera Catalana. A més, els manresans són un rival directe, que tot i tenir el mateix balanç que els de Sant Cugat són quatre posicions per sobre.

El gran final d'any del Qbasket ha donat pas a un complicat començament de 2017. Les vacances de Nadal i el calendari han jugat en contra dels santcugatencs, que han sucumbit davant a la complicada pista de la UE Horta. Aquest cap de setmana els de Pulido tenen una bona oportunitat per trencar aquesta dinàmica i tornar a situar-se en posicions de permanència directa.

A hores d'ara, el grup 3 de Primera Catalana té un conjunt de cinc equips, des del classificat a la posició vuit, precisament La Salle Manresa, fins el classificat a la posició dotze, també curiosament el Qbasket, dels quals tres són en llocs de salvació i dos promocionarien a hores d'ara. Per tant, el partit d'aquest diumenge és clau per al Qbasket per sortir d'aquesta situació i agafar aire per començar la segona volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.