La UESC masculina cau a la pista del Santa Coloma per culpa d'un segon quart nefast

La UESC tanca la primera volta amb derrota / Font: UESC

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat perd de manera clara (73-62) a la pista del CB Santa Coloma, penalitzat per un segon quart en què han encaixat un parcial de 25 punts en contra. Els homes de Cesc Senpau han fet un bon bàsquet a estones però la desconnexió total del segon període ha condicionat completament el marcador. La UESC tanca la primera volta a la zona tranquil·la del grup 1 de Copa Catalunya, amb un balanç de vuit victòries i cinc derrotes.

La UESC arribava al partit contra el Santa Coloma plena d'optimisme després de la bona imatge mostrada la setmana passada, i els santcugatencs han començat bé el matx, amb fluïdesa en el joc i efectivitat davant la cistella. Els vermell-i-negres han tancat el primer quart amb tres punts d'avantatge en el marcador, però les bones sensacions s'han esvaït ràpidament amb l'inici del segon període.

En paraules del tècnic Cesc Senpau, el segon quart ha estat com un 'cop de martell al cap' que ha ensorrat l'equip santcugatenc d'una manera 'força incomprensible'. La suma d'errors propis i encerts dels colomencs ha provocat que la UESC arribés al descans 22 punts per sota, una diferència impossible d'eixugar tot i l'esforç dels vermell-i-negres a la segona meitat.

La UESC ha seguit remant amb dignitat durant el tercer i l'últim quart per intentar escurçar el marcador, però no ha tingut cap opció real de remuntar el matx. Senpau lamenta que el seu equip es desconnecti tan sovint en moments puntuals dels partits.

Cesc Senpau

El segon quart ha estat el pitjor de la temporada amb molta diferència. No ens podem marcar objectius gaire ambiciosos si en tots els partits tenim moments amb parcials de 15 punts en contra.

La setmana que ve la UESC té una nova prova de foc a la pista del CB Vic, el segon classificat.