La UE Sant Cugat estrena la segona volta a un dels escenaris més exigents, la pista del CB Vic


  • Comparteix:

Patrick Reyes, en una acció d'aquesta temporada / Font: UESC

Patrick Reyes, en una acció d'aquesta temporada / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina inicia la segona volta al grup 1 de Copa Catalunya a una de les pistes més complicades d'expugnar, la del segon classificat, el Club Bàsquet Vic. Els santcugatencs van caure la setmana passada a Santa Coloma després d'una bona ratxa de resultats i joc al pav 1, i esperen superar la solida resistència vigatana aquest dissabte a les quatre de la tarda.

La UESC és a només un pas de poder erigir-se com a candidat a ocupar una de les quatre places de promoció a Lliga EBA. Amb una plantilla jove i farcida de gent de la casa, el projecte de Cesc Senpau competeix amb projectes amb un pressupost més potent, i per igualar-los en possibilitats l'equip de Sant Cugat s'ha d'exigir triomfs en pistes com la que visita aquest cap de setmana.

El desplaçament a Vic té característiques similars als dos últims, a la pista de Santa Coloma i de Granollers, tot i que en aquest cas el rival té encara més possibilitats pel que fa a recursos de joc i mostra una solidesa quasi indestructible com a local: només ha perdut un compromís a casa, a la segona jornada, d'un punt i davant l'actual líder, el Sant Josep de Badalona.

De fet, el vigatà és el millor atac de tot el grup, un potencial que ja va mostrar al pav 1 en el partit que obria la temporada per a tots dos equips (66-87). En aquest sentit, Cesc Senpau recorda el matx i l'efectivitat del Vic a l'hora de penalitzar els errors del seu equip.

Cesc Senpau

El Vic et castiga molt quan t'equivoques en el balanç defensiu, en el bloqueig directe o en el rebot.


La UESC, que ha acabat la primera volta setena, segueix sense poder disposar d'un dels seus dos bases, Quim Fernández, de manera que tornarà a convocar un jugador del filial, nom que encara està per definir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.