El Qbasket Sant Cugat s'enfronta al CB Mollet B, un dels rivals més durs com a visitant

Imatge d'arxiu / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat afronta aquest diumenge a un quart de set de la tarda un dur enfrontament davant el tercer classificat del grup 3 de Primera Catalana, el Club Bàsquet Mollet B. Els de Raúl Pulido encaren el primer dels últims 10 partits de la fase regular fora de les places de promoció de descens, tot i que encadenen dues derrotes seguides, l'última davant el Ripollet per només un punt. Els visitants, a més, són un equip potent a domicili.

El Qbasket Sant Cugat manté la seva línia d'equip de ratxes, una dinàmica que ha caracteritzat el rendiment del conjunt durant la temporada, i aquesta jornada intentarà iniciar-ne una de positiva davant un rival exigent. Els molletans són tercers tot i que, això sí, lluny dels dos primers classificats, Martinenc i Lliçà d'Amunt. Ara bé, caldrà que els de Pulido estiguin atents: el Mollet B només ha perdut dos dels seus desplaçaments, uns resultats que inidiquen que és un dels visitants més perillosos del grup.

A l'anada, el Qbasket va caure per només un punt (60-59), en un partit caracteritzat pels errors santcugatencs.