Victòria treballada de la UESC davant el Sant Narcís per consolidar-se a la zona de 'play-off'

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina supera el Sant Narcís (79-76) i ja acumula set victòries consecutives que han enfilat els santcugatencs a la zona de play-off d'ascens a Lliga EBA. Quan només falten cinc jornades per al final de la lliga regular, els de Cesc Senpau ocupen la quarta posició en solitari amb una victòria de marge sobre l'Artés, que ha perdut el seu partit a la pista del Boet Mataró.

La UESC ha encarrilat el triomf davant els gironins amb un gran inici i un contundent parcial de 12-2 als primers cinc minuts. L'encert anotador i la concentració defensiva han permès als locals arribar al final del primer quart amb 12 punts de marge (20-8).

Al segon període s'ha mantingut la mateixa tònica, però a poc a poc el Sant Narcís ha trobat la clarividència en atac i ha pujat la línia de pressió per dificultar el joc dels santcugatencs. Tot i això, la UESC mantenia al descans un còmode avantatge (41-29).

A la segona meitat, els gironins han seguit la dinàmica ascendent i s'han acostat a només tres punts a cinc minuts pel final de partit. Els de Cesc Senpau han hagut de remar fins l'últim minut però han sabut mantenir una renda suficient per certificar la victòria amb menys patiment del que ha reflectit el marcador. El tècnic de l'equip ha acabat molt satisfet amb la feina dels seus jugadors.

Cesc Senpau

Costa molt guanyar partits, i avui vull donar valor a aquesta victòria. Sant Narcís ens ho ha posat molt difícil.

La setmana que ve, la UESC visita la pista del Sant Quirze, equip de la zona baixa.