Senpau (UESC): 'Ens equivocarem si pensem a mantenir el bàsquet average a Artés'


  • Comparteix:

Cesc Senpau, tècnic de la UESC

Cesc Senpau, tècnic de la UESC

L'entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Cesc Senpau, es mostra convençut que el seu equip cometrà un error si pensa a retenir el bàsquet average davant el CB Artés en lloc de centrar-se a obtenir el triomf. Els santcugatencs comencen la setmana que els pot dur per primera vegada a la seva història a un play-off d'ascens a Lliga EBA, situació que signaran si superen l'Artés dissabte a tres quats de nou o si perden per menys de 15 punts. Tot i això, Senpau no es refia d'aquest marge i apel·la a cercar l'onzè triomf seguit.

Al grup 1 de Copa Catalunya li falten només dues jornades per al final de la fase regular, dos caps de setmana en què es definiran els quatre primers classificats, quatre conjunts que s'ajuntaran als que surtin del grup 2 per jugar-se l'ascens a Lliga EBA, el quart esglaó estatal del bàsquet. La UESC no entrava en les travesses per ser-hi, però l'espectacular rendiment dels de Senpau, sobretot amb la ratxa de 10 victòries en els 10 últims partits, l'ha situat en posició de certificar el play-off en aquesta penúltima jornada.

Els vermell-i-negres són quarts i es veuen les cares amb els cinquens, l'Artés, que són a dues victòries i que al partit de la primera volta van caure per 15 punts al pav 1 de la Rambla del Celler. Per això, els números diuen que, tot i perdent, la UESC passarà si cau per menys d'aquests 15 punts. No obstant això, el tècnic de l'equip, Cesc Senpau, creu que si l'equip juga a mantenir aquest marge no només no guanyarà, sinó que encaixarà una derrota contundent.

Cesc Senpau

Depenem de nosaltres, però crec que ens equivocaríem si pensem en el tema de l'average. L'objectiu és anar a guanyar.


Senpau, a més, lamenta que l'equip s'hagi aturat després d'aquests 10 partits de dinàmica victoriosa, ja que el matx davant l'Artés arriba després de la jornada de descans per la Setmana Santa. Ara bé, la projecció més optimista també situa la UESC en segona posició, perquè un triomf dels de Sant Cugat combinat amb una derrota del CB Vic, que visita el setè, el Granollers, els col·locaria tercers. Fins i tot si cau el Sant Josep, que juga a la pista del vuitè, el Sant Narcís, els vermell-i-negres arribaran a l'última jornada segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.