La UE Sant Cugat B cerca davant el CB L'Escala augmentar les opcions d'ascens


  • Comparteix:

Imatge del partit davant el Nou Bàsquet Olesa al pav 1

Imatge del partit davant el Nou Bàsquet Olesa al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat B comença aquest dissabte a tres quarts de sis al pav 1 la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Primera Catalana. Després de caure a la primera sèrie davant el Nou Bàsquet Olesa i perdre la possibilitat d'ascendir directament, els vermell-i-negres es veuen les cares amb el Club Bàsquet L'Escala, que també va caure a la primera eliminatòria. Hi ha en joc acabar en tercera posició de la llista de tercers classificats a la Segona Catalana.

Les bases de competició de la Segona Catalana de bàsquet determinen que el primer i el segon classificat de cada un dels quatre grups ascendeixen de manera directa a Primera Catalana i que, en funció de la classificació final dels tercers, es completen la resta de places disponibles. Ara bé, fonts de la competició han assegurat a Cugat.cat que els dos millors tercers també pujaran enguany i és per això que era tan important la primera eliminatòria.

La UESC opta ara a acabar en tercera posició d'aquesta classificació de tercers, fet que significa que si s'obrís una altra plaça a Primera Catalana seria per a l'equip de Sant Cugat en cas d'endur-se aquesta sèrie. El primer partit serà al pav 1 aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda, davant un CB L'Escala que ha acabat tercer al grup 4 a la fase regular, amb 21 victòries en 30 partits. Els empordanesos van perdre els dos partits davant el Tecla Sala. La tornada serà aquest diumenge a l'Escala a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.