La UESC B vol fer bo l'avantatge de 28 punts davant L'Escala per seguir apropant-se a l'ascens


  • Comparteix:

Els santcugatencs ho tenen tot de cara gràcies a un contundent avantatge

Els santcugatencs ho tenen tot de cara gràcies a un contundent avantatge

La Unió Esportiva Sant Cugat B vol seguir somiant amb l'ascens i fer bo l'avantatge de 28 punts després de desfer-se (85-57) de L'Escala a l'anada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Primera Catalana. Els santcugatencs se citen aquest diumenge a les sis de la tarda al Pavelló Municipal de l'Esport de l'Escala amb l'objectiu d'endur-se aquesta segona sèrie i certificar la plaça de tercer millor tercer.

La Unió Esportiva Sant Cugat s'ha redimit després de la desfeta de la setmana passada davant el Nou Bàsquet Olesa amb un sòlid triomf que allarga el somni de l'ascens. Els vermell-i-negres han fet bona la seva condició de locals per ensorrar a base de punts un L'Escala que s'ha quedat sense opcions des de l'inici i ha arribat al descans perdent de 28 punts amb un contundent 49 a 21.

A la represa la tònica ha seguit igual amb el domini total dels vermell-i-negres. De fet la UESC ha estat tan regular que ha mantingut la diferència de 28 fins al final del matx per tancar el partit amb una sòlida victòria de 85 a 57. Aquest diumenge els de Sant Cugat disputen la tornada en terres escalenques per certificar la plaça de tercer millor tercer, que seria la primera que ascendiria a Primera Catalana en cas que hi hagués noves places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.