El Cadet 2002 de la UESC guanya el Campionat de Catalunya cadet de primer any i puja a Preferent


  • Comparteix:

El cadet de la UESC tanca amb el títol una gran temporada / Font: UESC

El cadet de la UESC tanca amb el títol una gran temporada / Font: UESC

El Cadet 2002 de la Unió Esportiva Sant Cugat es proclama campió de Catalunya en la seva categoria després de superar el Club Bàsquet Vic (70-64) a la final disputada precisament a la capital d'Osona. L'equip dirigit per Guillem Cuadern va tancar la fase regular com a primer del seu grup i amb la victòria a la Final a 4 aconsegueix plaça per jugar la temporada que ve a Preferent.

Els vermell-i-negres es van desfer del Jac Club Sants B (76-65) en les semifinals d'aquest dissabte i a la final han derrotat un Vic que només havia perdut un partit en tota la temporada. El cadet de la UESC ha iniciat molt bé el matx i ha portat la iniciativa al marcador per arribar a gaudir de 16 punts de marge. En un tram final molt ajustat, els osonencs han retallat distàncies, però no han aconseguit capgirar el resultat.

El primer entrenador del Cadet 2002, Guillem Cuadern, dóna molt valor al que ha fet l'equip aquesta temporada.

Guillem Cuadern

Hem fet 27 victòries i 3 derrotes, realment ha estat una gran temporada, amb grans jugadors i grans entrenadors. És complicat i ens sentim molt orgullosos d'haver-ho aconseguit.


Aquest grup jugarà l'any que ve al Cadet de segon any. Els jugadors que pugin de l'infantil defensaran la samarreta de la UESC a una categoria de prestigi com és la de Preferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.