La UESC paga car el desencert general i perd el segon partit a la pista del CEB Girona


  • Comparteix:

La UESC continua sense guanyar lluny del Pav 1

La UESC continua sense guanyar lluny del Pav 1

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha perdut (67-60) a la pista del CEB Girona i ja suma dues derrotes després de tres jornades al grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs no han estat encertats de cara a cistella i han anat a remolc tota l'estona fins a perdre el segon partit com a visitants.

Els gironins han fet gala d'un joc intens i han aconseguit trencar el ritme que buscava la UESC. Els locals han anat sempre per davant en el marcador, amb un conjunt santcugatenc incòmode que ha pagat molt cara la manca d'efectivitat en el llançament, sobretot en moments clau de partit en què les errades han impedit capgirar la tònica del partit.

La UESC ha arribat al descans sis punts per sota (34-28) i a la segona meitat ha seguit compensant la falta d'instint anotador amb 'esforç i coratge', en paraules del tècnic Cesc Senpau, que també ha trobat a faltar 'una mica de mentalitat i desig'. Senpau explica el desencert generalitzat de cara a cistella.

Cesc Senpau

Per moments el joc no ha estat malament però hem estat molt poc encertats. Hem fallat tirs lliures, hem estat molt fluixets des del triple i en llançaments que habitualment tenim bon percentatge.


Els vermell-i-negres rebran dissabte de la setmana que ve la visita del Bàsquet Molins.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.