La UE Sant Cugat femenina venç el CB Prat a domicili i suma el segon triomf del curs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina millora en encert i definició en els moments clau i s'endú un anhelat triomf de la pista del Club Bàsquet Prat (64-72) al grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques han sabut gestionar les distàncies curtes i han acabat sentenciant el triomf a l'últim quart. La victòria acosta les de Rosanas a les posicions de permanència directa, encara amb un partit pendent per jugar.

L'entrenadora de la UESC ho havia reconegut durant les setmanes anteriors: el joc del seu equip era prou sòlid, creixent, però fallava en els moments de definir les victòries. Aquesta jornada, a la pista d'un conjunt que també tenia només un triomf, l'equip ha tornat a viure un enfrontament igualat, amb marges molt curts tot i anar pràcticament sempre per davant, i ha estat a l'últim quart quan, per fi, ha fet un pas endavant.

Amb major varietat de recursos i, sobretot, gràcies a una millora en el llançament exterior, amb vuit triples anotats i bon percentatge en els tirs lliures, les vermell-i-negres han anat teixint i solidificant un avantatge que ha acabat suposant la victòria. Marta Rosanas lloava l'encert de les seves jugadores en el tir des de lluny.

Marta Rosanas

Hem viscut molt bé de situacions de tir exterior, i hem sabut jugar els minuts finals.


La setmana que ve la UESC femenina torna al pav 1 per rebre el Club Bàsquet Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.