La UE Sant Cugat femenina defensa la cinquena posició a la pista de l'avantpenúltim, el Femení Osona


  • Comparteix:

Saioa Lucas i les seves companyes estan duent a terme una temporada de mèrit

Saioa Lucas i les seves companyes estan duent a terme una temporada de mèrit

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina avalua aquest dissabte a tres quarts de sis el seu gran estat de forma davant l'avantpenúltim del grup 2 de Primera Catalana, el Femení Osona. Les de Marta Rosanas intentaran retenir la meritòria cinquena plaça que van assolir el cap de setmana passat, quan van sumar la vuitena victòria en les 14 jornades disputades. Les vermell-i-negres tanquen la primera volta davant un equip osonenc que arriba amb un bon estat d'ànim després de vèncer a la jornada anterior.

El Femení Osona havia entrat en un complicat espiral de quatre derrotes seguides que va trencar fa tot just una setmana amb una sorprenent victòria a la pista del Club Natació Sabadell, setè classificat. Amb aquest augment de moral reben les osonenques una UESC que, de la seva banda, segueix somrient i aconseguint victòries amb solvència per completar una de les millores temporades, fins al moment, que es recorden.

Tot i que la classificació pot ser enganyosa per l'estret marge de resultats, atès a la igualtat de la categoria, la realitat diu que la UESC és a una còmoda cinquena plaça a una jornada d'arribar a l'equador del curs, a només un triomf del quart classificat, el CB Olot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.