La UE Sant Cugat inicia el camí cap a Lliga EBA en un duel de colosos davant el CB Salou


  • Comparteix:

La UESC inentarà superar el Salou

La UESC inentarà superar el Salou

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) inicia aquest dissabte a dos quarts vuit del vespre el camí cap a l'ascens a Lliga EBA. Els de Cesc Senpau, tercers del grup 2 de Copa Catalunya, es veuen les cares amb el Club Bàsquet Salou, segon al grup 1, en una sèrie que començarà al pav 1 i es resoldrà a Salou diumenge que ve. Serà un duel entre poderosos jocs interiors: noms com els de Robert Cosialls i Carlos Antonio Deivi per la banda local i de CJ Barksdale i Eloi Galofré per la visitant.

Ha arribat el moment clau de la temporada per a la UESC. 26 partits després, 18 dels quals amb victòria, els de Cesc Senpau es juguen mantenir el somni viu en dos enfrontaments. La temporada passada es va pagar car la inexperiència i la qualitat d'un Roser que va acabar eliminant els santcugatencs d'entrada, però enguany l'equip és més sòlid i ha sumat maduresa. Amb tot, l'eliminatòria davant el Salou presenta a la pintura la principal batalla.

Els vermell-i-negres sumaran esforços amb el seu joc interior potent, físic i versàtil en la figura del jugador franquícia de la UESC, Robert Cosialls, i tindran Sergio Clemente disponible tot i perdre's els darrers partits. El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, reconeix que cal fer un molt bon partit d'anada pel fet que els salouencs només han perdut un partit a la seva pista, i ho ha fet per un punt. En qualsevol cas, l'entrenador apel·la a saber patir i gaudir i revela les paraules que va dir als jugadors el president del club, Vicenç Beltran.

Cesc Senpau

El president va dir que gaudissim del moment, i que passi el que passi havíem fet una gran temporada. Ara hem de saber patir i gaudir a parts iguals.


El CB Salou ha estat testimoni del poder de l'Esparreguera, invicte al grup 1, però els seus registres el proclamen com un equip temible: 20 triomfs en 26 partits i només una ensopegada a casa. Tot plegat, fomentat en el poder, polivalència i enorme talent anotador dels dos interiors: CJ Barksdale i Eloi Galofré, líder i quart classificat al rànquing d'anotadors del grup, però que a més encapcalen la classificació de valoració en el primer i segon lloc respectivament. Jesús Muñiz, entrenador del Salou, creu que arriben en el millor moment.

Jesús Muñiz

El canvi mental ha existit des de Nadal cap aquí, ara estem en el moment bo. Si hagués de triar un moment per jugar, diria aquest.


I tot plegat amb una motivació afegida per al Salou: acollirà la Final a Quatre de Copa Catalunya, que es juga d'aquí a dues setmanes i d'on sortiran els ascendits a Lliga EBA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.