La UESC masculina necessita reaccionar i la femenina cerca consolidar-se


  • Comparteix:

Plantilla de la UESC masculina / Font: UESC

Plantilla de la UESC masculina / Font: UESC

L'equip masculí de la UESC has tancat el 2018 com a cuer del grup 2 de Copa Catalunya i necessita reaccionar al 2019 per fugir d'aquesta zona perillosa de la taula. Per contra, l'equip femení és sisè al grup 1 de la Primera Catalana i ha encadenat una bona dinàmica de resultats que l'han dut a la part alta de la taula.

ESCOLTA-HO

UESC masculina

La UESC masculina ha patit un autèntica revolució tant a la plantilla com a la direcció tècnica des del setembre amb l'arribada del nou entrenador i alhora director esportiu de l'entitat, Dani José. A banda d'aquest canvi significatiu, la marxa d'un jugador insígnia com Robert Cosialls al Girona ha deixat tocat el joc interior dels santcugatencs. Tot i això, les renovacions d'Enric Bas, Ferran López, Oriol Centelles i Pau Truñó. juntament amb la del capità, Patrick Reyes s'han convertit en la columna vertebral del conjunt.

L'inici va ser molt bo amb tres triomfs en sis jornades al pav 1 de la rambla del celler, però la taca negra cal buscar-la com a visitants encara sense cap triomf. Aquesta dinàmica de resultats ha dut l'equip a la darrera posició del grup amb tres victòries i vuit derrotes.

Tot i aquesta mala ratxa, els de Dani José estan a una sola victòria de sortir de la zona perillosa de la taula. Les nombroses lesions han estat una llosa massa gran per als vermell-i-negres que esperen recuperar efectius de cara al 2019. Un dels aspectes més lloables de l'equip és l'atac, el tercer millor del grup, però per contra és el que més punts encaixa. En aquesta diferència és on es poden trobar els arguments per analitzar la situació de l'equip. Ara cal fer un reset i fer un bon 2019 per evitar patiments innecesaris a final de temporada.

UESC femenina

L'equip santcugatenc ha iniciat el segon projecte complert de Marta Rosanas al capdavant de l'equip. La d'aquesta temporada ha de ser la del salt de qualitat i per lluitar per la part alta. Un inici brillant va posicionar les santcugatenques a la part alta, però una mala ratxa va situar les vermell-i-negres a la mitja taula. Quan semblava que l'equip evitaria estava al capdavant de la taula, quatre triomfs consecutius han empès la UESC a pensar en objectius més ambiciosos. El balanç de vuit triomfs i cinc derrotes han posicionat l'equip a la consolidació de la categoria.

Ara cal veure si l'equip cerca aquesta regularitat amb els resultats i lluita per la part alta. Un 2019 totalment atractiu per a l'equip de Marta Rosanas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.