El femení de la UESC es desfà d'un rival directe i segueix mirant cap a la zona alta de la taula

Imatge del partit entre la UESC femenina i el Manyanet

El femení de la UE Sant Cugat s'imposa (66-63) davant el Manyanet Reus a la jornada 19 del grup 1 de Primera Catalana. El matx ha estat en tot moment igualat i les santcugatenques sempre han anat per davant, tot i que en el darrer quart, les visitants han retallat distàncies i la UESC s'ha imposat per només tres punts.

El triomf de les de Marta Rosanas ha estat molt treballat i han hagut de suar de valent per superar un conjunt reusenc que és cinquè a la classificació. Des del principi les vermell-i-negres han anat per davant en el marcador, sense avantatges molt amplis, però si manant en el partit. En el darrer quart les visitants han millorat i han donat emoció al final, tot i que les santcugatenques han sabut mantenir la distància i imposar-se a un rival directe a la classificació.

La UESC és setena i la següent jornada visita el CE Sant Nicolau, un dels altres rivals de la part alta de la classificació i al que les santcugatenques aspiren a superar per apropar-se a les zones de privilegi.

Marta Rosanas

Són rivals que sabem que si volem estar a dalt hem de treure els partits endavant. És molt important per a la classificació per poder seguir mirant els equips de dalt.