La UESC masculina es veu superada àmpliament pel líder, el Martorell

Els santcugatencs no han tingut cap opció de guanyar el matx davant un conjunt martorellenc que és candidat a l'ascens

Els santcugatencs cauen davant el líder de la competició. / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí de la UESC perd (56-91) davant el líder, el Martorell, en matx corresponent a la jornada 5 del grup C-2 de Lliga EBA. Els visitants han dominat el partit des de l'inici i fins al final exhibint un gran joc interior i exterior que ha deixat sense arguments els locals. Els de Norberto Guerra juguen la propera jornada a la pista del cuer, l'Olivar, rival directe per la permanència.

Triomf contundent del Martorell que des de l'inici ha exhibit potencial a la pista i amb àmplies diferències en el marcador s'ha convertit en amo i senyor del partit.

En els primers minuts, la UESC s'ha posat per davant en el marcador, però ha estat un miratge. Els vermell-i-negres s'han vist superats a partir del minut tres i han vist com el primer quart ha caigut del bàndol visitant (14-25).

El segon quart també ha estat de color martorellenc. L'efectivitat en el tir exterior i en el joc interior han ampliat diferències i amb (28-51) s'ha arribat al descans.

A la represa, el Martorell ha seguit amb un ritme intens i ha superat la UESC (44-77) àmpliament. El darrer quart ha estat un guió repetit i amb el triomf final (56-91).

El tècnic, Norberto Guerra, lamenta "la poca competitivitat de l'equip" i "la manera com s'ha perdut". "És la primera vegada que l'equip dóna aquesta sensació".