La UESC afronta un partit molt complicat a la pista del líder, el Martorell

Els santcugatencs, cuers, visiten aquest dissabte a les sis de la tarda els del Baix Llobregat


  • Comparteix:

Imatge del partit entre la UESC i l'Esparreguera de la passada jornada / Foto: UESC

Imatge del partit entre la UESC i l'Esparreguera de la passada jornada / Foto: UESC

El primer equip masculí de la UESC es desplaça aquest dissabte a les sis de la tarda a la pista del Martorell amb la necessitat de guanyar per sortir de la zona de descens. El matx correspon a la jornada 12 del grup C-2 de la Lliga EBA de bàsquet. Els de Norberto Guerra arriben al partit després de caure derrotats davant l'Esparreguera, segon classificat, en els darrers segons de l'enfrontament.

La UESC no vol mirar enrere i cal passar pàgina del darrer matx on els vermell-i-negres van tenir a tocar el triomf. Ara s'obre una nova jornada a la pista d'un Martorell que lidera amb mà de ferro la competició, vuit triomfs i dues desfetes.

Per contra, els de Norberto Guerra sumen un triomf i vuit derrotes ocupant la darrera posició a la taula classificatòria. Els vermell-i-negres estan a un sol triomf del penúltim, el Olivar, rival que visita Sant Cugat la propera jornada. El darrer classificat baixa de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.