La UESC, eliminada als quarts de final de la fase d'ascens a Lliga EBA davant l'Alpicat

Els santcugatencs s'han vist superats (85-58) pels lleidatans que s'han mostrat molt superiors durant tot el partit

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de la UESC cau eliminat als quarts de final de la fase d'ascens a Lliga EBA després de caure contundentment (85- 58) a la pista de l'Alpicat. Els lleidatans han dominat el partit des de l'inici i han exhibit un festival ofensiu davant una defensa erràtica santcugatenca que no ha pogut aturar l'atac lleidatà. Després d'aquesta desfeta, els santcugatencs es queden sense retornar a LliGA EBA després del descens patit la temporada passada. Els vermell-i-negres jugaran la propera temporada la Supercopa, nova competició creada per la Federació Catalana de Bàsquet.

Mal dia i mal partit de la UESC davant un rival que, amb el suport de l'afició, ha estat una autèntica piconadora per a l'equip de Gabi Payet. Els santcugatencs han plantat cara en el primer quart amb una derrota parcial (22-13). El segon quart ha estat per oblidar i on els santcugatencs només han anotat 10 punts. L'efectivitat lleidatana ha fet estralls la defensa vermell-i-negra. El 41 a 23 ha exemplificat la tarda negra a Lleida.

A la represa, mateix guió de partit santcugatenc i festival local lleidatà. El 56 a 39 ha evidenciat el mal joc dels de Gabi Payet al tercer quart.

L'últim període ha servit per veure el millor jugador del partit, el santcugatenc Brian Amabilino, qui ha estat el màxim anotador del matx. Final (85-58) que ha demostrat la diferència existent entre l'Alpicat i la UESC.