Desfeta inesperada de la UESC davant el Grup Barna


  • Comparteix:

La UESC perd en un partit molt ajustat, 78 a 84, davant el Grup Barna. Els locals no saben mantenir el nivell defensiu durant el matx i el seu rival, molt encertat en atac, amb 13 triples. Amb aquesta desfeta es trenca la ratxa de tres victòries consecutives dels vermell-i-negres davant un rival que es troba per sota dels santcugatencs a la classificació.

Resultat molt ajustat, que segons el tècnic santcugatenc, David Lizano, és normal a la Primera Catalana tenint en compte les característiques d'aquesta categoria, que, és un grup molt igualat.

El Grup Barna, tot i estar per sota dels santcugatencs en la classificació, va estar molt encertat, sobretot en atac. El conjunt visitant va arribar a anotar 13 triples, una xifra, sorprenent a aquesta categoria. Paral·lelament, la UESC va estar encertada, però amb petites dificultats per defensar-se. El resultat d'això va ser un matx molt inquietant, que es va decidir en els darrers 19 segons, instant en el qual la UESC tan sols perdia de tres punts i posseïa la pilota. Per tant, un final molt imprevisible.

El tècnic del conjunt, David Lizano, valora el ritme del seu equip fins ara, després de tres victòries consecutives i aquesta sobtada desfeta.

David Lizano

El Nadal va ser un moment delicat per la UESC amb el conjunt de baixes i lesions, i hem sigut capaços de jugar amb nivell i madurar com a equip.



El tècnic considera que la UESC està aconseguint el seu objectiu de salvar la promoció i evolucionar respecte els resultats de l'any passat.

La setmana que ve, la UESC es desplaça al camp dels Lluïsos de Gràcia, rival que va superar a la primera volta de lliga. Aquest cop s'espera un matx més complicat pel fet de jugar fora de casa, en una pista coneguda per ser difícil. El tècnic local, David Lizano, dóna la seva opinió sobre el rival.

David Lizano

És un dels partits més complicats de guanyar, sobretot pels problemes que presenta la pista de joc. Com tots els altres partits, ens el treballarem.


Els Lluïsos de Gràcia són quarts amb dos victòries més que l'equip santcugatenc, que és vuitè. Lluïsos de Gràcia- UESC és un matx complicat per una banda per la superioritat del rival en la classificació i per una altra banda, per les dificultats que presenta la pista de petites dimensions.

El matx es disputarà com sempre, a les set de la tarda, a la pista dels de Gràcia.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.