Es complica la permanència

Derrota de la UESC a casa contra el Castellar per 72 a 76 a la promoció de permanència. En un partit molt intens, els santcugatencs deixen escapar el factor pista i es jugaràn la permanència a Castellar.

Tot i el gran ambient del Pav-1, la UESC cau derrotada contra el Castellar per 72 a 76, en el primer partit de la promoció de permanència a la Copa Catalunya de bàsquet.

Un joc molt igualat en gairebé totes les fases del partit, i un segon quart en que els baixos percentatges de la UESC han permès els visitants obrir un escletxa al marcador que ha fet que, tot i la igualtat, els santcugatencs anessin a remolc durant tot el matx. A les acaballes del darrer quart, la UESC ha escurçat diferències i s'ha arribat als últims segons amb diferències d'1 i 2 punts. Tot i l'empenta del públic, els santcugatencs finalment no han pogut capgirar el marcador i s'ha arribar a la fi del partit amb el 72 a 76 que donava la victòria al Castellar.

Manel Blanco, entrenador de la UESC, creu que el fet de jugar-se la permanència com a visitants no és un problema pel seu equip.

MANEL BLANCO

Jugar com a visitants no ha de ser un problema perquè aquest any hem guanyat més partits a fóra que a casa. Pot ser un bon moment per trencar aquesta dinàmica i aconseguir guanyar un partit que ens pot permetre donar d'aquí a dues setmanes una alegria a l'afició

Si la UESC guanya a Castellar del Vallés, el Pav-2 acolliria d'aquí a dues setmanes el tercer i definitiu partit que decidiria si la UESC o el Castellar continuaran l'any vinent a Copa Catalunya.