Triomf de mèrit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'imposa (56-74) a l'Esparraguera en un matx dominat en tot moment pels santcugatencs. Els de Marc Guillem aconsegueixen així la primera victòria de la temporada en el primer enfrontament com a visitants.

Les bones sensacions que van donar la jornada passada com a locals, s'han convertit aquesta jornada en la primera victòria de la temporada. Els vermell-i-negres han sortit a la pista de l'Esparraguera a per totes i des del principi ja s'ha avançat al marcador, agafant un avantatge de fins a 20 punts. Els de Marc Guillem han anat sempre per davant en el marcador i amb aquest triomf es desfan d'un dels teòrics aspirants a l'ascens. La bona defensa i l'encert en atac permeten als santcugatencs exhibir-se davant un rival que la temporada passada va finalitzar en 4a posició. El director esportiu de la UESC, David Lizano, afirma que el bon inici ha estat una de les claus per aconseguir la victòria.

David Lizano

Hem sortit molt bé i hem jugat a un gran nivell. Hem guanyat a una pista que l'any passat vam perdre de 30.



A la propera jornada, els vermel-i-negres reben el Reus, actual líder de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.