El CB Mira-sol perd un partit polèmic amb dues expulsions i set tècniques en contra

El CB Mira-sol ha caigut contra un rival d'entitat

Polèmica derrota del CB Mira-sol masculí davant el Barberà (58-66) en un matx marcat per l'actuació arbitral. Els mirasolencs han rebut set tècniques i dues expulsions de jugadors.

El partit ha estat molt igualat en la primera part que ha arribat amb victòria mirasolenca per (25-24). Els de Jordi Pigem han utilitzat una defensa zonal que els ha donat l'avantatge al segon quart, però algunes errades en atac han fet que el Mira-sol no arribés amb més avantatge a la mitja part.

En el tercer quart el Barberà ha augmentat el ritme i ha aconseguit un parcial d'11 punts. A l'últim període ha arribat la polèmica. Els de Pigem han patit dues expulsions de jugadors a la banqueta a més de tres tècniques en tan sols dos minuts. L'entrenador de l'equip, Jordi Pigem, assegura que l'arbitratge que han sofert davant el Barberà els ha perjudicat i ha trencat el partit.

Jordi Pigem

No justifico la derrota ja que el Barberà és un bon equip, però és lamentable haver de soportar aquest insult.

Aquesta derrota situa el Mira-sol en la 9a posició amb sis victòries i sis derrotes. Els mirasolencs juguen a la pista del CB Coll en la propera jornada.