El CB Coll és l'últim escull per a la primera volta perfecta de la UESC


  • Comparteix:

Partit històric per a la UESC

Partit històric per a la UESC

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) podria completar una primera volta històrica, perfecta i sense fisures si venç a la pista del CB Coll. En cas de triomf serien 15 en 15 partits els que ha acumulat l'equip vermell-i-negre de forma consecutiva. I és que fa ja mig any que Enrique Rodríguez es va fer càrrec de la UESC i encara no sap el que és perdre en partit oficial. El CB Coll, 10è, es troba lluitant per no entrar a la zona de descens.

Un últim pas, i la primera volta més brillant que s'hagi vist en moltes temporades del bàsquet santcugatenc. La UESC femenina haurà de lluitar contra un rival enganyós per la seva classificació i una pista molt gran si vol acumular la 15a victòria consecutiva, tancant així la primera volta amb ple de triomfs. Enrique Rodríguez, l'exitós tècnic santcugatenc, segueix recordant que els rivals estan a només un partit, el segon, i a dos, el tercer, i que un parell de males jornades poden desfer una feina impol·luta feta durant pràcticament mig any. Ara bé, el que ja no poden obviar les vermell-i-negres és el mèrit espectacular d'una ratxa supèrbia. En qualsevol cas, el tècnic analitza, com ho ha fet cada partit, quins seran els punts a tenir en compte per al partit.

Enrique Rodríguez

Anem a pel Coll, hem d'anar bastant en compte, intentaran anar a un marcador baix en un camp molt gran.


Ara bé, tota aquesta feina no haurà servit de gaire si la UESC no assoleix l'ascens a Primera Catalana a final de temporada, objectiu al qual ara ja no poden girar la vista. Per fer-ho, un gran pas és acabar aquesa primera volta invicta, resolent l'enfrontament d'aquest diumenge a les set de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.