El QBàsquet Sant Cugat femení pateix dues baixes i encara no fitxa ningú


  • Comparteix:

Les noies del QBàsquet Sant Cugat femení busquen reforços

Les noies del QBàsquet Sant Cugat femení busquen reforços

Ariadna Aubets i Reggina no formaran part del nou projecte del QBàsquet Sant Cugat femení. Les dues jugadores que militaven en el ja desaparegut Club Bàsquet Mira-sol no continuaran a la disciplina del club que enguany es diu QBàsquet Sant Cugat. El primer equip femení del nou club de moment té aquestes dues baixes i s'està movent per incorporar noves jugadores que les substitueixin.

A dos mesos per començar la temporada, el QBàsquet Sant Cugat femení té dues jugadores menys a la seva plantilla. Ariadna Aubets i Reggina ja han comunicat al club que no continuaran la temporada vinent i el club ja els busca substitutes. L'única incorporació fins el moment és la de l'entrenadora Marta Ollé, que agafarà el relleu d'Arnau Brunet a la banqueta del club. Precisament Ollé explica que sempre sap greu que hi hagi gent que no vol continuar, però destaca que per les seves posicions podran refer-se.

Marta Ollé

Sempre sap greu que hi hagi jugadores que pleguen. Ens adaptarem i buscarem sobretot interiors i bases.




A més de les dues baixes esmentades hi pot haver una tercera. Ollé també compta amb agafar jugadores de la base per a fer l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.