Itziar Llobet disputarà la final de l'Europeu sub20 de Turquia davant Itàlia


  • Comparteix:

Itziar Llobet ja és a la final / Font: Federación Española Baloncesto

Itziar Llobet ja és a la final / Font: Federación Española Baloncesto

La jugadora santcugatenca Itziar Llobet disputa amb la selecció espanyola aquest diumenge davant Itàlia la final de l'Europeu sub 20 de Turquia. Les espanyoles arriben a l'últim esglaó del torneig en superar les amfitriones per 57 a 51 i se les veuran davant les italianes a partir de tres quarts de vuit del vespre.

Itziar Llobet és a un pas de fer història amb la selecció sub 20 aquest diumenge i encara amb optimisme la final davant Itàlia. Després de superar les turques a casa seva en un partit ajustat i gràcies als minuts finals ara les espanyoles preparen la gran final. Itziar Llobet i la selecció espanyola han demostrat des de l'inici ser una de les favorites i aquest paper s'ha incrementat després de guanyar un altre equip amb opcions com són les turques. Per la seva banda, la selecció italiana va començar el torneig amb uns resultats més discrets, però poc a poc s'ha anat entonant derrotant d'altres favorits com Sèrbia i Bielorússia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.