La UESC perd en un assaig molt físic contra el Saint Anselm de la NCAA


  • Comparteix:

Els jugadors de tots dos equips després del partit / Font: UESC

Els jugadors de tots dos equips després del partit / Font: UESC

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat perd (49-84) contra el Saint Anselm nordamericà de la Segona Divisió de la Lliga Universitaria (NCAA). Els homes de Marc Guillem han plantejat el partit per treballar sobretot l'aspecte físic contra un equip adient per aquesta tasca.

El primer partit de la pretemporada de la UESC ha estat un test físic contra un equip molt potent de la Lliga Universitària nordamericana. Per sobre del rigor tàctic o altres aspectes del joc, els jugadors vermell-i-negres han potenciat el treball de fons i físic en un partit amb transicions molt ràpides. Al marge del resultat i el pobre encert en l'aspecte anotador, el tècnic santcugatenc, Marc Guillem, només treu conclusions positives d'aquest primer test de pretemporada.

Marc Guillem

Hem utilizat el partit com un entrenament portat al límit a nivell físic. Va ser un partit molt útil al marge dels percentatges baixos.


El següent partit dels santcugatencs serà el dimecres 28 d'agost contra el CN Sabadell de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.