El QBasket Sant Cugat busca un triomf de prestigi contra el tercer classificat


  • Comparteix:

El QBasket vol començar la segona volta de la lliga amb triomf / Font: QBasket Sant Cugat

El QBasket vol començar la segona volta de la lliga amb triomf / Font: QBasket Sant Cugat

El QBasket Sant Cugat masculí rep al pav 1 de la Rambla del Celler el Parets, tercer classificat del grup 2 de Tercera Catalana, en el primer partit de la segona volta de la lliga. Els santcugatencs, que es van refer de l'única derrota del curs apallissant (100-43) l'Escola Pia de Terrassa en la darrera jornada, volen un triomf que els permeti seguir dominant amb mà de ferro la competició.

El QBasket Sant Cugat segueix fent por. El conjunt santcugatenc va recuperar el camí de la victòria en la passada jornada amb un triomf abundant (100-43) contra l'Escola Pia de Terrassa. L'equip de Jordi Bargalló va tancar la primera volta amb triomf i recuperant l'estil de joc i l'efectivitat en el tir. En l'inici de la segona part del curs, els santcugatencs volen seguir la línia oferta des de l'inici i acabar certificant l'ascens de la categoria. El primer pas és aquest diumenge contra el Parets, tercer classifcat de la lliga, que va sucumbir al nivell santcugatenc en la jornada inaugural de la competició. El tècnic de QBasket Sant Cugat, Jordi Bargalló, creu que una victòria donaria un bon marge, però que en cap cas seria definitiu.

Jordi Bargalló

Ens donaria un petit marge tranquil·litat. Queden molts partits. Però, seria un bon punt de sortida de la primera volta.


Per al partit contra el Parets Bargalló no podrà comptar amb el pivot Marc Gené, lesionat, ni amb el base Raul Sánchez, malalt. El duel entre el QBasket i el Parets es juga al pav 1 de la Rambla del Celler aquest diumenge a dos quarts de sis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.