La UESC planta cara davant el líder, el Martorell, però acaba perdent el matx

L'equip masculí de la UESC perd (75-79) davant el CB Martorell, actual líder de Copa Catalunya, en un matx on els santcugatencs han fet un mal primer temps, però han reaccionat a la segona meitat posant contra les cordes el conjunt del Baix Llobregat. Jordi Pons i Sergi Balagué amb 21 punts cadascú han brillat en atac.

La UESC ha sortit adormida i prova d'aquest fet és que el Martorell ha fet dos triples consecutius del millor jugador de Copa Catalunya i màxim anotador del grup 2, Fèlix López. Els dos primers quarts s'han convertit en un passeig triomfal per als vistants que han marxat amb 11 punts d'avantatge al primer quart, i 16 en el segon.

Els santcugatencs han despertat de la seva letargia amb un gran tercer quart. Els primers cinc minuts s'han convertit en un domini local amb un parcial de 14-4. El Martorell ha començat a neguetijar-se i ha arribat amb sis punts d'avantatge 60 a 66 al darrer quart. Un gran Jordi Pons sota la cistella i un Sergi Balagué efectiu han sumat 21 punts cadascun demostrant que els visitants haurien de suar de valent per guanyar.

En el darrer quart el Martorell ha mantingut mínims avantatges de sis punts que els han servit per endur-se el partit. 75 a 79 final. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, creu que el seu equip ha deixat el control del partit en el primer temps a l'equip visitant i ho ha acabat pagant amb la desfeta.

Marc Guillem

Quan jugues amb el Martorell i deixes que dominin el partit, tens poques opcions de victòria.

La UESC tornarà a jugar com a local la jornada vinent quan rebrà el Lluïsos de Gràcia, conjunt de la part baixa de la taula.