El Gavà supera la UESC malgrat tenir millors sensacions en el joc


  • Comparteix:

Jordi Pons i companyia han caigut contra el CB Gavà

Jordi Pons i companyia han caigut contra el CB Gavà

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (63-57) contra el CB Gavà i perd una posició al grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han millorat les sensacions respecte la setmana passada, però no han pogut evitar la quarta ensopegada consecutiva. Les dues jornades següents es preveuen clau. El cap de setmana que ve els de Guillem reben el SESE, i a la següent es desplacen fins la pista del Vendrell.

Recta final del grup 2 de Copa Catalunya, unes últimes 10 jornades en què la UESC formarà part d'una lluita poc esperada al principi de curs, la de no ser a la promoció de permanència. Els de Sant Cugat hi van caure la setmana passada, després de perdre contra el Lluïsos de Gràcia, i ara tornen a veure com un rival els passa per davant en el marcador, el CB Gavà.

I tot plegat en un partit en què els vermell-i-negres han millorat el joc del partit contra Lluïsos, arribant al descans sis punts per sobre (25-31). El matx ha mantingut la seva igualtat al principi dels darrers 10 minuts, moment en què s'ha arribat amb empat. En el darrer quart hi ha hagut un intercanvi de cops, amb tots dos equips adquirint petites diferències en el marcador.

La UESC ha obert un forat de quatre punts, però els de Guillem han deixat de controlar algunes de les facetes del joc, com el domini del rebot defensiu, fet que ha donat peu als locals per remuntar i acabar enduent-se el matx. L'entrenador de la UESC assegura que cal donar un cop sobre la taula per refer la moral de l'equip.

Marc Guillem

Fem masses coses ben fetes com per no treure els partits. Falta el punt per acabar de treure els partits, donant un cop de puny sobre la taula.


La Unió Esportiva Sant Cugat suma ara nou victòries i 12 derrotes, i se situa en 12a posició, en zona de promoció de descens. La setmana que ve rep el SESE, conjunt que es troba al llindar de la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.