Pares del Qbasket ofereixen a l'Ajuntament una solució per al repartiment de pistes


Temes relacionats

L'Ajuntament assegura que totes les entitats esportives són tractades igual (27/mar/14)

Pares i jugadors del Qbasket demanen un tracte igualitari en el repartiment de pistes (12/mar/14)


  • Comparteix:

Elena Parpal i Jaume Codina, portaveus del grup de pares del Qbasket

Elena Parpal i Jaume Codina, portaveus del grup de pares del Qbasket

El grup de pares del Qbasket Sant Cugat qualifica d''insuficient i quasi insultant' la resposta de l'Ajuntament a la petició d'un repartiment equitatiu de les instal·lacions dedicades a la pràctica del bàsquet. Elena Parpal i Jaume Codina, portaveus del grup facilitaran una proposta a l'Ajuntament amb l'esperança que es tingui en compte quan el club negocïi els horaris de la temporada que ve. Els membres del club santcugatenc consideren que és qüestió de 'voluntat política'.

Parpal i Codina han mostrat als mitjans de comunicació la proposta que presentaran a l'Ajuntament on volen reflectir un repartiment més igualitari entre el Qbasket i la UESC, atenent tant la variable de la ubicació, centre o 'perifèria', com la del tipus d'equipament, exterior o pavelló. Els portaveus del Qbasket han expressat que amb aquesta proposta es demostra que 'hi ha solucions fàcils d'aplicar que donen un resultat molt equitatiu'.

Davant l'argument 'històric' utilitzat per l'Ajuntament en la seva resposta al Qbasket, Elena Parpal explica que la normativa municipal no ho contempla.

Elena Parpal

En la carta de resposta l'Ajuntament parla de motius històrics però no consten en la normativa municipal d'assignació de recursos públics.



Parpal i Codina han explicat la importància de ser al centre o a la 'perifèria' quan es tracta de preinfantils, i han criticat que hi hagi clubs que abans que es conegui el repartiment de les instal·lacions ofereixin entrenar a pistes del centre. Codina ha afirmat que 'això contribueix al monopoli d'un club'.

Respecte a les perspectives de solució, Elena Parpal diu ser mig optimista i reclama la intervenció de l'alcaldessa, Mercè Conesa.


Elena Parpal

Som optimistes en part perquè sabem que l'Ajuntament ha estat participatiu i transparent, i estem segurs que Mercè Conesa prendrà cartes en l'assumpte.



L'entitat ha traslladat la seva queixa al Síndic de Greuges, que farà gestions per contribuir a trobar una solució, i espera que en el moment del repartiment d'hores i equipaments per al curs vinent l'Ajuntament consideri la proposta. Pares i junta directiva treballen coordinadament per obtenir una solució a la reclamació que fan.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.