El Qbasket masculí tanca la lliga regular guanyant i sense abaixar el nivell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket masculí / Font: Qbasket Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Qbasket masculí / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat tanca la lliga regular amb triomf (54-69) a la pista del cuer, l'Escola Pia Sabadell, en la 30a jornada del grup 2 de Tercera Catalana. El conjunt santcugatenc, campió i ascendit des de fa setmanes, no ha abaixat el nivell i acaba la lliga amb un balanç de 28 victòries i tan sols dues derrotes. Els de Jordi Bargalló jugaran ara amb els guanyadors dels altres grups per ser el millor equip de Tercera Catalana.



El conjunt masculí del Qbasket acaba la temporada en la qual s'ha proclamat campió sense oposició del grup 2 de Tercera Catalana. Els blau cel només han perdut dos partits de 30 i el seu més immediat perseguidor, el CB Parets, s'ha quedat a tres victòries. Els homes dirigits per Jordi Bargalló guanyen així el seu primer títol de lliga i jugaran ara la segona fase amb els altres set campions per ser el millor de la categoria.

El conjunt masculí del Qbasket Sant Cugat jugarà la temporada vinent a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.