2a Transcollserola de BTT


  • Comparteix:

La primera edició va ser tot un èxit

La primera edició va ser tot un èxit

Aquest diumenge tindrà lloc la 2a Transcollserola de BTT, que enguany tindrà la novetat que s'iniciarà i acabarà al Parc de la Pollancreda. Divendres acaba el termini d'inscripció en el qual s'esperen un 300 ciclistes.

En aquesta 2a edició, s'ha volgut redissenyar una mica el traçat. La novetat principal és l'inici de la prova al Parc de la Pollancreda. Un fet, que com afirma el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, provocarà unes restriccions de velocitat a dins del Parc.

Rafa Robledo

Seguir les normes del Parc, com no córrer a més de 25 km per hora, o respectar els vianants del parc.









Un recorregut que començarà en el Parc de la Pollancreda, donarà una volta, marxarà cap a Collserola per Mira-sol i tornarà a Sant Cugat per acabar un altre cop al Parc de la Pollancreda. Un recorregut qualificat així per Rafa Robledo.


Rafa Robledo

Una marxa trencadora, dura, però enriquidora perquè passa per tot Collserola.





Durant la marxa, de 55 quilòmetres, hi haurà tres avituallaments. Els corredors tindran un màxim de set hores per completar el recorregut. La sortida serà aquest diumenge a les vuit del matí (8:00h) al Parc de la Pollancreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.