La 2a edició de la Transcollserola amb rècord de participants


  • Comparteix:

Prop de 200 ciclistes gaudeixen de la 2a edició de la Transcollserola de BTT organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat. La cursa aconsegueix el seu rècord de participants gràcies a la modificació del traçat.

Tot i no ser una cursa de tipus competitiu, la 2a edició de la Transcollserola de BTT ha augmentat en 70 participants respecte la primera. El canvi de circuit ha afavorit la participació i també una millor organització segons el vicepresident de la Unió Ciclista Sant Cugat, Àlex Montesinos.

Àlex Montesinos

La gent ha arribat contenta. Hem tingut pocs problemes.








El guanyador, Daniel Agustín, del Sant Feliu, s'ha imposat amb un temps de 2 hores, 34 minuts i 37 segons. En categoria femenina, Manoli López, s'ha imposat per segon cop amb 3 hores, 8 minuts i 4 segons. Escoltem la participant Manoli López.

Manoli López

Aquest any ha estat més suau. El circuit ha estat de nivell mig, quasi tot de pujada, però ha estat progressiu.




David Casas ha quedat segon i s'ha convertit en el primer santcugatenc que creuava la línia d'arribada. La nota negativa és la caiguda d'un ciclista que s'ha trencat la clavícula i ha estat traslladat al CAP de Sant Cugat. Un èxit organitzatiu i participatiu en aquesta 2a edició de la Transcollserola de BTT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.