Les estades d'estiu compleixen les expectatives


  • Comparteix:

Els nens gaudeixen de la piscina a les instal·lacions del club

Els nens gaudeixen de la piscina a les instal·lacions del club

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha organitzat les estades anuals d'estiu per als nens. Durant les sis setmanes de campus han participat gairebé 300 nens d'entre 3 i 12 anys. Les instal·lacions del club han ofert un gran ventall d'activitats en aquests mesos en que no hi ha escola.

Els nens i nenes que participen al campus d'estiu del Club Tennis Natació Sant Cugat arriben a les nou del matí amb ganes de passar-ho bé. Es divideixen segons les edats i cadascun té els seus monitors responsables. Les activitats són la piscina, el pàdel, hoquei, el futbol i el tennis que és l'esport per excel·lència de les estades on s'ensenya la tècnica del drive i del revés. Els més grans esmorzen a les pistes de dalt del club.

Un dels participants, el Simón, té dotze anys i creu que el campus és una bona manera d'omplir els dies d'estiu. El Simón explica un dels jocs preferits que fan quan juguen a tennis.

Simón Marcel

Fem rodes. Un es posa a cada costat i el professor tira la pilota.


A més del tennis, l'entitat santcugatenca ha introduït enguany el pàdel en el seu campus. En aquesta edició, l'estada ha comptat amb la presència del número 1 del món , l'argentí Fernando Belasteguin, que forma parella amb el català Juan Martín Díaz i són els millors dobles del món. L'argentí ha provocat una gran expectació entre els joves esportistes que no s'han volgut perdre l'ocasió de saludar el campió i observar la seva tècnica.

Després de les hores dedicades al tennis els nens van a la piscina. Són les 12 del migdia i el sol pica amb força. Tot i això els nens i les nenes no deixen de fer activitats i passar-ho bé. Una de les participants, Natàlia Verdú, explica els jocs que fan.

Natalia Verdú

A la piscina nedem i juguem als pirates.



Els monitors s'encarreguen de transmetre una serie de valors essencials per a la pràctica de l'esport, i fan servir el tennis no només com un esport competitiu sinó també com a un valor educatiu per als més joves. Una de les monitores del campus, Marta Garcia, explica que no pretenen fer millorar en gran mesura les tècniques individuals del nens sinó que es trobin amb un activitat amb la que passar-ho bé.

Marta Garcia

No es preten que els nois tinguin una tècnica perfecte sinó que trobin allò que els fa passar-ho bé






El gerent del club, Francesc Costa, fa una valoració del funcionament d'enguany.

Francesc Costa

La gent està molt contenta perquè les activitats estan més planificades.







Prop de 300 nens i nenes, d'entre 3 i 12 anys, han gaudit d'un mes de juliol ple d'esport al Club Tennis Natació Sant Cugat. Les activitats tornaran al mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.