Pujol, campió a casa


  • Comparteix:

L'escalador santcugatenc, Sergi Pujol, es proclama campió en categoria promoció en la tercera prova de la Copa Catalana de dificultat que s'ha celebrat al rocòdrom Josep Barberà de la nostra ciutat. La resta de participants locals es queden a les portes de les respectives finals.

En aquesta última prova de la Copa Catalana, només dos dels quatre esportistes del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) han pogut arribar a la final. Sergi Lambea, en categoria infantil, i Guillem Fernández, en absoluta, han quedat eliminats a la fase classificatòria disputada al matí. Ester Raventós s'ha classificat per a la final, però sense èxit, mentre que Sergi Pujol s'ha proclamat campió en la categoria de promoció.

L'escalador santcugatenc, Sergi Pujol, valora l'ambient viscut durant la competició i creu que és un bon lloc per conèixer gent.

Sergi Pujol

És una festa i hi ha molt bon ambient. Això fa que els escaladors ens coneixem i anem junts a escalar fora de rocòdroms









Un dels membres de l'escola de muntanya del CMSC, Oliver Giralt, es mostra molt satisfet per com s'ha desenvolupat la prova.

Oliver Giralt

Estem molt contents, sobretot per la particpiacio ciutadana. La veritat és que està sent un èxit.





Un total de 53 escaladors han intentat escalar el rocòdrom Joan Barberà.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.