Més diners per les assegurances en l'esport escolar


  • Comparteix:

Més diners per les assegurances en esport escolar

Més diners per les assegurances en esport escolar

El Pla Català d'Esport a les Escoles i els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que en el cas de la nostra ciutat organitza l'OMET, rebrà una subvenció del Consell Català de l'Esport de 495.500 euros per tal de cobrir l'assegurança d'aquestes activitats dels joves fins els 16 anys. Amb aquesta mesura, la Secretaria General de l'Esport vol millorar les prestacions dels esportistes en aquesta franja d'edat.

La subvenció serà gestionada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), de la qual forma part el Consell Esportiu del Vallès Occidental àmbit de Terrassa, al qual està adscrita l'OMET. Des de fa molts anys, els esportistes escolars de Sant Cugat, han estat mutualitzats a través d'una assegurança esportiva que ara es veurà beneficiada d'aquesta subvenció que rebrà la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

El director de l'OMET, Xavier Requeno, analitza en quina mesura afectarà aquesta subvenció a les activitats que organitza l'OMET.

Xavier Requeno

No tenim dades de participació generals, per veure si la dada és significativa. Tots els nens sempre han estat coberts. La dada fa referència al cost total de l'assegurança.


Aquesta subvenció va unida a la que rebrà la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), de la que es beneficiaran el joves de fins a 16 anys que estiguin federats. En aquest cas la subvenció serà d'uns 402.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.