Andrei Xepkin, a l'escola Pinar del Vallès


  • Comparteix:

Andrei Xepkin amb la selecció espanyola    Foto:www.mundobalonmano.com

Andrei Xepkin amb la selecció espanyola Foto:www.mundobalonmano.com

L'ex jugador d'handbol del FC Barcelona Andrei Xepkin imparteix, durant tot el matí d'avui i demà, una classe magistral d'handbol a l'escola El Pinar , dirigida als alumnes de cinquè i sisè de primària. La setmana passada aquests alumnes ja van gaudir d'aquesta iniciativa del FC Barcelona per promoure l'handbol a les escoles.

Des de les nou del matí (09:00h) fins a la una del migdia (13:00h), els alumnes de cinquè i sisè de primària podran gaudir d'un entrenament amb l'ex jugador hispano-ucraïnès Andrei Xepkin, uns dels jugadors més importants de la història del FC Barcelona, club en el que va jugar durant 12 temporades. En aquestes classes el nens tenen l'oportunitat de practicar handbol amb un jugador que va estar en actiu fins els 43 anys. Xepkin acumula un palmarès envejable, ple de títols tant a nivell de club com de selecció, aconseguits amb el Barça i amb les seleccions de l'antiga URSS i més tard Espanya.


El tutor de cinquè de primària de l'escola Pinar del Vallès, Javier Domínguez, creu que pels nens és una oportunitat única de practicar handbol amb una de les llengendes d'aquest esport.

Javier Domínguez

Els nens no s'ho creuen ja que no han jugat mai amb un professional de l'handbol que els pugui apropar el tema de l'esport a l'escola.



Està previst que l'any vinent, algun altre ex jugador del FC Barcelona, s'apropi a l'escola El Pinar per impartir una altra classe magistral d'un esport diferent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.