Bassó: 'La relació de la Coordinadora amb els partits polítics és zero'


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, demana més implicació dels partits polítics en els temes de futur de l'esport local i vol reunir-se amb les diferents formacions per conèixer quin és el seu punt de vista. Bassó també vol que el Consell Municipal de l'Esport es convoqui amb més freqüència per debatre més a fons els temes d'actualitat esportiva.

La reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives ha servit perquè la plataforma mostri la seva preocupació per la poca participació que tenen els partits polítics per l'esport local. La Coordinadora iniciarà una sèrie d'entrevistes amb les diferents formacions per conèixer els diferents punts de vista. El president de la plataforma, Ignasi Bassó.

Ignasi Bassó

La relació de la Coordinadora amb els partits polítics és zero.




L'altra tema destacat és la convocatòria del Consell Municipal de l'Esport, òrgan on es debat els diferents temes de l'actualitat esportiva. El regidor d'Esports, Xavier Amador, convoca un o dos cops durant l'any aquest Consell. Bassó vol que augmenti la freqüència d'aquestes reunions.

Ignasi Bassó

Si el Consell Municipal de l'Esport es convoca amb més freqüència, tots hi sortirem guanyant.




La reunió també ha servit per crear una comissió que treballarà per abaratir els costos que tenen els clubs en quant als desplaçaments que realitzen durant la temporada. La Coordinadora es vol reunir amb la regidoria d'Esports per tractar alguns dels temes destacats de l'actualitat esportiva.



  • Comparteix:

COMENTARIS

a part del de la foto hi havia algú mes a la reunio ???

delegat. Enviat el 4/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.