Sant Cugat mou l'esquelet


  • Comparteix:

Gran assistència en aquesta festa del ball a Sant Cugat

Gran assistència en aquesta festa del ball a Sant Cugat

La 3a Trobada Comarcal de Dansa Esportiva aplega 280 nens i nenes de 21 escoles del Vallès Occidental al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'exhibició, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha convocat un gran nombre d'assistents. Els nens participants, d'entre 8 i 12 anys, han exhibit les seves coreografies en un esdeveniment que ha servit a alguns per introduir-los en aquesta disciplina. Les millors imatges de tot el que ha donat de sí l'acte es podran veure aquest dilluns en l'emissió de l''Esport en Marxa tv'.

La 3a edició de la Trobada Comarcal de Dansa Esportiva ha obtingut la participació més alta des de l'inici de la seva organització. La primera de les dues jornades que es donen enguany ha dividit els participants en categories benjamí i aleví. 21 escoles de Sant Cugat, Terrassa, Rubí, Viladecavalls i Vacarisses han aportat un número de ballarins rècord en aquest esdeveniment, fet que denota l'augment de la dansa esportiva. Jordi Moncusí, coordinador d'esport escolar de l'OMET, ha destacat la capacitat de reunió d'aquesta disciplina.

Jordi Moncusí

Hem hagut d'acotar les categories pel nombre de participants, cada vegada hi ha més practicants




Després de la gran experiència d'aquesta primera edició del 2011, a l'abril es convocarà una segona trobada, en aquest cas a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.