El 'Model Esportiu' de ciutat obre el primer dels tres debats del Consell Sectorial d'Esports


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La taula de participació que tractarà sobre el 'Model Esportiu' de ciutat comença a treballar aquest dijous amb la participació de 19 agents esportius. Tres estan vinculats a centres educatius, 14 són entitats o clubs, una empresa de serveis i un grup polític, a més de la representació de l'Ajuntament. La sessió de treball tindrà lloc al consistori a partir de les set de la tarda.

Aquest dijous es constitueix oficialment la primera de les tres taules de treball aprovades en l'última sessió del Consell Sectorial d'Esports. Un cop constituïda, els participants establiran el seu propi calendari de reunions i acordaran la dinàmica de treball.

Aquesta primera taula centrarà el seu treball en el 'Model Esportiu' de Sant Cugat i comptarà amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón. Per inciar el debat, des de la regidoria, s'han proposat temes com el paper de cadascun dels agents esportius en el global del sistema esportiu de la ciutat, els punts forts i febles de l'actual sistema esportiu, les estratègies de treball necessàries amb la finalitat d'alinear objectius i sumar sinèrgies entre totes les parts implicades, o la sostenibilitat econòmica de l'actual sistema esportiu com a mitjà per assegurar la continuïtat i excel·lència del mateix entre altres.

En aquesta, com en la resta de taules previstes, els participants representen entitats, clubs, centres educatius, administracions, empreses de serveis, AMPES, professors d'educació física, etc.

Les taules de treball d'instal·lacions i l'econòmica estan convocades per al primer i segon dijous de març, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.