El Horseball debutarà a la Festa Major amb una exhibició


  • Comparteix:

El horseball arriba per Festa Major

El horseball arriba per Festa Major

L'Hípica Can Caldés participarà a la Festa Major d'enguany amb una exhibició de Horseball a les seves instal·lacions, a càrrec de l'equip que l'any que ve debutarà a la Lliga Catalana d'aquest esport. El matx es disputarà a les sis de la tarda i l'hípica també organitzarà activitats paral·leles pels qui s'acostin al centre.

El Horseball, un esport que barreja equitació, bàsquet i rugby, serà el protagonista a les activitats que organitza l'Hípica Can Caldés per la Festa Major. Una exhibició d'aquest esport, combinada amb activitats diverses relacionades amb l'equitació, volen contribuïr a difondre les activitats del centre a tota la ciutat.

El matx el jugaran integrants de l'equip que aquest any s'ha estat entrenant a l'hípica de cara a inscriure un equip a la Lliga Catalana de Horseball a partir de la temporada vinent. L'entitat també està treballant en un equip de categories inferiors per als jugadors més joves.

El responsable de Horseball de l'Hípica Can Caldés, Marc Arranz, creu que és una bona manera de fomentar un esport que està en expansió a Catalunya.

Marc Arranz

Creiem en l'esport, que pot tenir molta tirada. No hi ha clubs al Vallès i la zona de Barcelona acaba de descobrir el horseball.


La temporada de Horseball començarà a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.