Esport per a totes les edats a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les activitats esportives de l'última Festa Major a Valldoreix

Imatge d'arxiu de les activitats esportives de l'última Festa Major a Valldoreix

La Festa Major de Valldoreix inclou en el seu programa nombroses activitats esportives per a totes les edats. L'organització i les entitats locals han habilitat un espai esportiu a la plaça Maria Sabaté des de dimarts i fins diumenge, on s'hi ofereixen activitats com equitació, tennis taula, tennis al carrer, un campionat de bàsquet 3x3 i un altre de bàsquet adaptat. A més, durant el cap de setmana se celebraran els Trofeus de Festa Major de voleibol, handbol i boccia i es faran les presentacions de temporada dels clubs de Valldoreix.

Així doncs, els més petits poden gaudir de diverses sessions esportives a la plaça Maria Sabaté, on poden realitzar equitació, tennis taula, bicicleta, tir amb arc o tennis al carrer, tot amb la col·laboració de les entitats esportives de Valldoreix.

Pels adults s'ha organitzat un campionat de 3x3 de bàsquet juntament amb la principal novetat d'aquest any, un torneig de bàsquet adaptat. És el segon esport adaptat que s'ofereix a la Festa Major, després de la demostració de boccia de l'any passat, que torna aquest any a Valldoreix amb una competició.

La vocal d'Esports de l'EMD Valldoreix, Teresa Veciana, espera una participació que inclogui qualsevol franja d'edat.

Teresa Veciana

Tothom ha de poder participar, tothom ha de tenir el seu racó, des del més petit al més gran.


De la seva banda, els equips d'handbol masculí i femení i el de volei femení del CH Valldoreix aprofitaran la Festa Major per fer la seva presentació oficial. Serà dissabte 18 a dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.