David Oliva i el porter Guillem Luid, últimes incorporacions de l'Olímpyc


  • Comparteix:

Guille Luid, a la dreta, nou porter de l'Olímpyc / Font: Guille Luid

Guille Luid, a la dreta, nou porter de l'Olímpyc / Font: Guille Luid

L'Olímpyc Floresta tanca la plantilla per al curs que ve amb els fitxatges del tanca David Oliva, provinent del Jesus-Maria de Sant Gervasi, i el porter Guillem Luid, que arriba del Bar Mi Casa. En el capítol de baixes, fins a sis jugadors s'acomiaden del primer equip florestà, entre ells els dos porters, Òscar Cruz i Víctor Vidal. Joan Ferrer, Martí Arimany i algun dels altres jugadors joves tindran fitxa del sènior B, mentre que Arnau Abadal finalment no retornarà a la Floresta.

Xaloc Rion ja ha definit quins són els jugadors destinats a mantenir, per segona temporada consecutiva, l'Olímpyc Floresta a Segona B, la categoria de bronze del futbol sala estatal. Fins a tres jugadors tindran fitxa del sènior B, amb dos d'ells ja confirmats, Joan Ferrer i Martí Arimany. Arnau Abadal, que en un principi havia de reincorporar-se a l'equip després de no ser-hi la temporada passada per motius personals, marxa a l'estranger i finalment tampoc formarà part de la plantilla.

La baixa d'Abadal ha motivat la incorporació de David Oliva, tanca que prové del Jesús-Maria de Sant Gervasi, i que la temporada passada va assolir l'ascens de Segona a Primera Catalana. L'entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca que Oliva té qualitats que mancaven a l'equip, i genera una competitivitat sempre sana.

Xaloc Rion

És intel·ligent en el joc, té qualitat de passada, volíem que ens complementés el joc en estàtic. Ens reforça la competitivitat en la plantilla.


On l'Olímpyc viurà un canvi de pes serà sota pals. Òscar Cruz, referent a la porteria florestana, deixa la pràctica del futbol sala pels continus problemes físics patits la temporada passada. Una baixa que, segons Rion, afectarà el rendiment del seu equip. Víctor Vidal, porter que va arribar al mercat d'hivern, també marxa, en el seu cas al Magic Sants Futsal, que militarà a Primera Catalana.

Per tot plegat, Rion comptarà amb Aitor Solà, porter del planter i una nova incorporació, Guillem Luid. Provinent del Bar Mi Casa, rival dels florestans la temporada passada, Luid ha passat pel FC Barcelona B, Sporting Esplugues, Corbera, Futsal Mataró i Ràpid Santa Coloma. El seu nou entrenador el defineix amb un estil de joc semblant al d'Òscar Cruz.

Xaloc Rion

És un perfil com l'Òscar, semblant a ell, alt i amb bon joc de peus, pot treure bé.


Aquests dos nous fitxatges s'afegeixen als ja coneguts de Gerard Cases i Edu Puigdelloses. Les quatre noves cares es presentaran a finals d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.