El Sant Cugat Esport venç el Prat B i suma el segon triomf seguit com a local


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport suma el segon triomf consecutiu com a local en superar (3-1) el Prat B en la sisena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres s'han avançat en el minut 7 i han aguantat el marcador fins el 45 quan els visitants han empatat. L'alegria del Prat ha durat poc perquè a la jugada següent el SantCu s'ha tornat a avançar. En el segon temps, els homes de Camilo Speranza han aguantat el marcador favorable i en el temps afegit han sentenciat amb el tercer gol.

El partit s'ha posat de cara per al Sant Cugat Esport ben aviat quan el local Raul Muñoz s'ha tret una centrada tancada que ha sorprès el porter Christian en el segon pal. Amb el bon inici, els vermell-i-negres han controlat el matx fins que en el minut 32 el Prat B ha disposat d'una ocasió clarísima per igualar que un defensa local ha desviat.

Poc després, ha estat el SantCu el que ha pogut marcar en una jugada amb dues rematades al pal, la segona d'elles amb la porteria buida. Després de les dues errades ha arribat el minut boig del primer temps. Quan ja s'arribava al descans el capità del Prat B Óscar Gómez s'ha avançat a la sortida d'Adri per empatar el partit. Semblava que els jugadors marxarien al descans amb l'1 a 1, però en la jugada següent Rubén Sánchez ha enganxat una pilota morta a l'àrea per tornar a avançar els vermell-i-negres.

El segon temps ha començat ensopit, amb una tímida ocasió d'Helder sense angle. Fins els 15 minuts el partit no s'ha estirat i el Prat B ha disposat de dues ocasions que Adri ha blocat primer i rebutjat després. El SantCu creava bons contraatacs, però la pòlvora semblava esgotada.

A 11 minuts per al final el porter visitant Christian ha volat per desviar un xut i en els últims instants Pipa per una entrada i el tècnic Camilo Speranza per discrepàncies amb l'àrbitre han estat expulsats. El Prat B s'ha bolcat a l'atac i ha trobat una ocasió en un còrner, però el vermell-i-negre Dani Alborch ha marcat en el temps afegit per sentenciar el matx.

El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, destaca que el primer temps ha estat millor que el segon, però que està satisfet amb el partit.

Camilo Speranza

El primer temps nostre ha estat bé perquè teníem possessió i ocasions. El segon ha estat més de ganes i entrega. Estem satisfets.



El SantCu jugarà la setmana vinent al camp de l'Unificación Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.