El Sant Cugat Esport cau al camp de l'Unificación Bellvitge en un partit igualat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport cau (1-0) al camp de l'Unificación Bellvitge, segon classificat, en un matx molt igualat, corresponent a la setena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Camilo Speranza segueixen sense trobar el camí del gol i no treuen el cap de la part baixa de la classificació.

En un matx amb poques ocasions, el SantCu ha tornat a mostrar els seus problemes per marcar i davant un rival de l'entitat de l'Unificación Bellvitge, segon classificat, ho ha acabat pagant. Els de Camilo Speranza han plantat cara i no han estat inferiors al seu rival, però en una primera part avorrida, cap dels dos equips ha aconseguit desanivellar el marcador.

Al segon temps, el partit s'ha mantingut en la mateixa tònica però quan ja semblava que els dos equps s'haurien de conformar amb un punt, un corner servit pels vermell-i-negres ha acabat amb un contraatac fulgurant dels hospitalencs que ha culminat Manuel Díaz per marcar l'únic gol del partit. El Sant Cugat Esport ja no ha tingut temps per reaccionar i ha sumat la tercera derrota de la temporada.

El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, reconeix que l'equip no està encertat de cara a porteria, però que està satisfet amb l'actitud dels seus jugadors.

Camilo Speranza




El proper partit del SantCu serà la setmana vinent a casa davant el Sant Andreu de la Barca.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.